• Instagram Basic Black

© 2019 Open for Humans // Design Studio

We polished up a corner in the downtown arts district

 

“Skyscape” our site specific ephemeral installation consisting of pine timbers, mirrors and acrylic paint strategically placed at varying heights and angles, mimicking a topographic landscape. The piece introduces an organic atmospheric element against the urban/concrete surroundings in the downtown LA Arts District. The colors of the sky change throughout the course of the day of which the mood of the structure changes though light and dark contrasting tones depending on the viewer’s perspective. Guests of the installation can take a selfie in the sky.

 

 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Featured Posts

We polished up a corner in the downtown arts district

March 29, 2016

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square